Луната е в знак Лъв от 07:41ч до 20:14ч на 20 юли В това време хората проявяват

...
Луната е в знак Лъв от 07:41ч до 20:14ч на 20 юли
В това време хората проявяват
Коментари Харесай

Всичко, което идва при вас в този ден ще бъде полезно

Луната е в знак Лъв от 07:41ч до 20:14ч на 20 юли

В това време хората демонстрират качества като благотворителност, достойнство, искреност, горделивост, непримиримост, храброст, мощна воля, нараснала самокритика и убеденост в личните сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се блян към претрупаност, чудатост и доминиране. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:12ч на 18 юли до 07:15ч на 19 юли

Символ на деня е рогът на изобилието. Към нас идва нова галактическа сила и би трябвало да се одобри всичко, което подарява великодушната Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Възможно е да зародят проблеми с документи. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, в този момент е подобаващ миг. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание. 

Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да не се позволяват отрицателни страсти. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако спор стартира в този момент, ще продължи през целия месец. Не би трябвало да се демонстрира лакомия и експанзия. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, великодушни. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Възможно е да изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. В облеклото изберете радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят в този момент единствено до вас, не за други хора. 

Може да предприемете в фамилията някои промени. Ако от дълго време сте забелязали, че е време да измененията нещо, то в този момент е момента, изключително що касае и другите членове на фамилията. Лесно ще бъдат признати, без несъгласие. 

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники и позиции. 

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това, косите ви може да стартират да се навиват. 

Не би трябвало да вършиме нищо значимо сред среднощ и 3 часа сутринта. Добре е да спите, само че в случай че не можете, то бъдете деликатни. Този времеви интервал се характеризира с изключителна неустойчивост на енергийните потоци, тъй че можете да очаквате всичко.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР